Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Εγκαίνια για το εντυπωσιακό 7o Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΒΙΝΤΕΟ: Εγκαίνια για το εντυπωσιακό 7o Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου από τον γενικό γραμματέα του Υπουρείου Ναυτιλίας, κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλη Σκουλικίδη, και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ Δημήτρη Κωστούρο τα εγκαίνια του 7ου Mediterranean Yacht Show.

Η εντυπωσιακή Έκθεση που μετά από ένα αναγκαστικό “διάλειμμα” -λόγω πανδημίας- επιστρέφει δυναμικά με άνω των 90 συμμετοχών εντυπωσιακών σκαφών στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, προσφέρει την ευκαιρία σε ένα διεθνές κοινό charter brokers να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας, κ. Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα. Άννα Καλογεροπούλου, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, κ.κ Γιάννης Μαντζούνης και Αναστάσιος Γανώσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, η περιφερειακή σύμβουλος, κα. Ντίνα Νικολάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣΑ, κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, αντιπλοίαρχος ΛΣ Παν. Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωποι από την Αυτοδιοίκηση και τα Σώματα Ασφαλείας.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ