Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: Εγκαινιάστηκε το τουριστικό περίπτερο στο Ναύπλιο

ΒΙΝΤΕΟ: Εγκαινιάστηκε το τουριστικό περίπτερο στο Ναύπλιο

Πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα τα εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου στο Ναύπλιο, σε χώρο πλησίον του λιμένα, το οποίο ήδη λειτουργεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

“Επιδίωξή μας με το εν λόγω περίπτερο, που ήδη λειτουργεί και έχει εξυπηρετήσει πολλούς επισκέπτες, είναι να καθοδηγήσουμε τον κόσμο στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο. Παράλληλα επιζητούμε και την καταγραφή προβλημάτων που παρατηρούν οι επισκέπτες, τα οποία στο τέλος της περιόδου θα μελετώνται για την επίλυσή τους, αλλά και θα δημοσιοποιούνται”, αναφέρει ο κ. Νίκας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας, κ. Νεκτάριος ενώ παρέστησαν ο βουλευτής Αργολίδας, κ. Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα. Άννα Καλογεροπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, κ. Χάρης Βυτινιώτης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, κ.κ Γιάννης Μαντζούνης και Αναστάσιος Γανώσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, η περιφερειακή σύμβουλος, κα. Ντίνα Νικολάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣΑ, κ. Βασίλης Σιδέρης, η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, κα. Νάντια Σμυρναίου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ