Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Τελετή αποφοίτησης για την σχολική χρονιά 2020-2021 στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Αργολίδα: Τελετή αποφοίτησης για την σχολική χρονιά 2020-2021 στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 στο προαύλιο του Γυμνασίου Κρανιδίου, σε μία λιτή εκδήλωση λόγω υγειονομικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των μαθημάτων για την σχολική χρονιά 2020-2021.

Μία γιορτή δεύτερης ευκαιρίας για τους πολλούς μαθητές μας, που τηρώντας τα μέτρα που προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, τους δόθηκε η δυνατότητα τόσο να παραλάβουν το απολυτήριο του Σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας σε επίπεδο υποχρεωτικής εκπαίδευσης τελειώνοντας το Β’ Έτος – Β’ Κύκλος μάθησης όσο να παραλάβουν τα ενδεικτικά προαγωγής – επίδοσης από τον Α’ στο Β’ κύκλο μάθησης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά την σχολική χρονιά 2020-2021 αποφοίτησαν από τον Β’ κύκλο μάθησης 18 μαθητές/τριες και προάχθησαν από τον Α’ στον Β’ κύκλο μάθησης 13 μαθητές/τριες.

Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γ. Γεωργόπουλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Α. Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Γ. Πιτσάς, και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί.

Εμείς οι καθηγητές του Σ.Δ.Ε πριν ξεκινήσει η τελετή λήξης, τιμήσαμε τον απερχόμενο Διευθυντή του ΣΔΕ Ναυπλίου και του Παραρτήματος Κρανιδίου κ. Χρήστο Πολυχρονόπουλο για την πολυετή προσφορά στις δομές της διά βίου μάθησης, στο ΣΔΕ Κρανιδίου και Ναυπλίου, για την αποτελεσματική άσκηση των διευθυντικών του καθηκόντων, την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον Διευθυντή μας ο Δήμαρχος κ. Γ. Γεωργόπουλος.

Επίσης τιμήσαμε την συνάδελφο – εκπαιδευτικό κ. Σοφία Λουκαϊδου για την πολυετή παιδαγωγική προσφορά της στη Μέση Εκπαίδευση αλλά και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί στο Κρανίδι. Την τιμητική πλακέτα στην συνάδελφο πρόσφερε η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντωνία Αντωνοπούλου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ