Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Κρανιδίου

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Κρανιδίου

Την Τρίτη, 25/05/2021, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Πολύδωρος Βασίλειος, επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Κρανιδίου συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Αργολίδας, κ. Πενταρά Χριστοδούλο.

Κατά την διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο κ. Διευθυντής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές /μαθήτριες των τριών ( 3 ) τάξεων του Γυμνασίου για θέματα που τους απασχολούν εστιάζοντας στα τεστ αυτοδιάγνωσης, στην διαδικασία της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, στα προβλήματα που συνάντησαν καθώς και για την αλλαγή του τρόπου προαγωγής-απόλυσης για το σχολικό Έτος 2020-2021. 

Στη συνέχεια ο κ. Διευθυντής συνομίλησε με την Διοίκηση του σχολείου και με τους εκπαιδευτικούς για θέματα που απασχολούν την Σχολική Μονάδα, για εκπαιδευτικά θέματα και τους συνεχάρη για την συνεισφορά τους στην επιτυχή υλοποίηση των εξ’ αποστάσεως μαθημάτων. 

Μεταξύ των άλλων, ο κ. Πολύδωρος Βασίλειος αναφέρθηκε στην υποστήριξη και ενθάρρυνση της ΔΔΕ Αργολίδας προς τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ