Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΑΡΓΟΣ: Στο αφιέρωμα για τον Τζίμ Λόντο θα τιμηθούν οι άνθρωποι του...

ΑΡΓΟΣ: Στο αφιέρωμα για τον Τζίμ Λόντο θα τιμηθούν οι άνθρωποι του Παναργειακού αγωνιστικής περιόδου 1956 -1957

Στο αφιέρωμα για τον Τζίμ Λόντο θα τιμηθούν και ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., οι παλαίμαχοι του Παναργειακού αγωνιστικής περιόδου 1956 -1957 για την συμβολή τους στην δημιουργία του Δ.Α.Κ. Άργους, ενώ θα προβληθεί ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ.

ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ :

«Τζιμ Λόντος» ( Χρήστος Θεοφίλου )
Η συναρπαστική ιστορία του μεγάλου αθλητή και ευεργέτη Τζίμ Λόντου.

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019. Ώρα 11΄00 .με εκδηλώσεις στο κλειστό γυμναστήριο Άργους
ΔΡΑΣΗ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για γνωριμία με την Πάλη. (Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει πολυετή ενεργή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας καθώς το 1935 συνιδρύθηκε από τα αθλήματα της Πάλης, της Πυγμαχίας και της Άρσης Βαρών.

Το απόγευμα στις 18΄30 θα λάβει χώρα η εκδήλωση στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» που θα περιλαμβάνει :

προβολή του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΥ από το 1ο ΕΠΑΛ Άργους και 1ο Ε.Κ. Άργους(1ο Βραβείο στον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό ταινιών Μικρού μήκους 2016 “Ένας Πλανήτης μια ευκαιρία” του Υπουργείου Παιδείας, Τιμητική Διάκριση στο 2ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικών Ταινιών Μικρού Μήκους «ΣYΝΘΕΣΙΣ» που διοργάνωσε η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για τα 20 χρόνια του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ο θρύλος του Τζίμ Λόντου είναι ένα ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο σε ένα πρόσωπο κυριολεκτικά θρύλο από την περιοχή της Αργολίδας.)
ομιλία κ. Ιωάννη Αποστολόπουλου: «η συμβολή του Τζίμ Λόντου και του Παναργειακού α.π. 1956- 1957 στη δημιουργία του Δ.Α.Κ. Άργους.
τιμούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Παναργειακού αγωνιστικής περιόδου 1956 -1957 και των παλαιμάχων της ίδιας περιόδου για την συμβολή τους στην δημιουργία του Δ.Α.Κ. Άργους,
εικαστική έκθεση και έκθεση κειμηλίων και φωτογραφιών του Λόντου.
την εκδήλωση συνοδεύει μουσικά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ με την σπουδάστρια του κα Αγγελική Μαύρα .

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ