Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤάσος Χρόνης: "Σεβόμαστε τα κόμματα αλλά έξω απο την αυτοδιοίκηση"

Τάσος Χρόνης: “Σεβόμαστε τα κόμματα αλλά έξω απο την αυτοδιοίκηση”

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής», Τάσος Χρόνης.

 

Ο κ. Χρόνης, μεταξύ άλλων, είπε ότι το ψηφοδέλτιό του περιλαμβάνει ανθρώπους από όλους τους χώρους, από όλο το δημοκρατικό φάσμα. “Δεν υπακούμε στα κόμματα και σ’ αυτούς που θα μας υπαγορεύσουν. Τα σεβόμαστε, αλλά έξω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τ.Χρόνης απάντησε και σε κάποια ερωτήματα, μεταξύ των οποίων και για το λιμάνι της αρχαίας Επιδαύρου, λέγοντας ότι θεωρείται ως μη νόμιμο και δημιουργεί γραφειοκρατικά προβλήματα και πως δεν έγιναν ενέργειες ώστε να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Έκρινε ως πρώτη προτεραιότητα την αγροτουριστική ανάπτυξη και σημείωσε ότι πρέπει να “βγουν έξω” και να είναι εξωστρεφείς, καθώς ο Δήμος Επιδαύρου καλείται από την Περιφέρεια να παραστεί σε εκδηλώσεις και δεν παρίσταται. “Είμαστε απόντες” ανέφερε, προσθέτοντας “Να πάμε στοχευμένα εκεί που πρέπει”.

Όσον αφορά την καθημερινότητα στο Δήμο, ο κ. Χρόνης είπε ότι έχει χαθεί, γιατί δεν υπάρχει πολιτικό προσωπικό (αιρετοί) για να βοηθήσει, ενώ χαρακτήρισε “ρεαλιστική” την επιλογή Τατούλη για τα σκουπίδια.

Κλείνοντας είπε ότι ο συνδυασμός του έχει 4 βασικούς πυλώνες: καθημερινότητα – εξωστρέφεια – διαφάνεια – ισονομία στα πάντα.

Πηγή: http://www.drt915.gr

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ