Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝΑΥΠΛΙΟ: "Θα γίνει....Μια τεράστια έκρηξη" Κωμωδία του Βασίλη Μαυρογεωργίου

ΝΑΥΠΛΙΟ: “Θα γίνει….Μια τεράστια έκρηξη” Κωμωδία του Βασίλη Μαυρογεωργίου

Στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο θα παρουσιαστεί η κωμωδία του δημιουργού της πασίγνωστης πλέον «Κατσαρίδας», Βασίλη Μαυρογεωργίου, με το ιδιότυπο χιούμορ της.

Μια Τέραστια Έκρηξη που πραγματοποιείται στη ζωή και την ψυχή του κάθε ανθρώπου . Μέσα σε ένα σύμπαν παιχνιδιών He-man και ταινίες sci-fi, όπως ο Πόλεμος των Άστρων που παίζει σε μια μικρή ασπρόμαυρη τηλεόραση, ο μικρός Γιώργος ταυτίζει την πραγματικότητα με έναν κόσμο υπερ-ηρώων.Η ιστορία ενός αντιήρωα, ο οποίος προσπαθεί να γίνει ιδανικός εραστής, ζωγράφος, ροκ σταρ, αλλά οι γυναίκες τον φτύνουν, οι καλλιτέχνες τον διώχνουν και ο θάνατος τον ξεγελάει.

Φαντάζεται ένα μέλλον γεμάτο ηρωικές πράξεις, αστρικά ταξίδια, πνευματικούς δασκάλους τζεν-ντάι και μαχητικές πριγκίπισσες. Όταν όμως έρχεται η ώρα να διαβεί το κατώφλι του σπιτιού του, η αλήθεια είναι διαφορετική… Απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, λωποδύτες, άρρωστοι περιπτεράδες, τρελαμένοι συνομοσιολόγοι που μοιράζουν φυλλάδια υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ουσιών, εκρηκτικά πρόβατα, βρομιάρες γκόμενες που σου ξεριζώνουν την καρδιά, μίζερη μικροαστική ζωή, λεπτά παιχνίδια εξουσίας από την γέννηση ως το θάνατο, μα πάνω απ’ όλα: μοναξιά… κι αυτή η αίσθηση ότι δεν είσαι παρά ένα μηδενικό και καλύτερα να μην είχες γεννηθεί ποτέ. Μόνη διέξοδος από αυτό αποτελεί σαν «από μηχανής θεός», ο γνήσιος και μεταρσιωτικός έρωτας. Αυτός είναι ο μοναδικός Τζεντάι με το φωτόσπαθο.

Ο Σωτήρης Σταθακόπουλος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γιώργου ενώ οι Σοφία Χρόνη και Μυρτώ Αηδόνη ενσαρκώνουν όλους τους χαρακτήρες της ιστορίας.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Αμαραντίδης Κωνσταντίνος
Μουσική: Αμαραντίδης Κωνσταντίνος
Art direction: Κατερίνα Κούδα
Σκηνικά: Μπέκας Κωνσταντίνος
Art direction: Κατερίνα Κούδα
Φωτισμοί : Μάνος Σταθόπουλος

Χειριστής κονσόλας: Εύη Σταθακοπούλου
Φωτογραφίες: Δημήτρης Μιχαλόπουλος
Υπεύθυνη Ταμείου: Χριστίνα Μπρούσαλη
Υπεύθυνος Προγραμμάτων : Γιώργος Ευστρατίου
Παίζουν: Σωτήρης Σταθακόπουλος, Μυρτώ Αηδόνη, Σοφία Χρόνη
Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 6€,
Φοιτητικό: 4€
Ανέργων & AMEA: 3€
Διάρκεια : 90 ‘

Από την Ομάδα Τ . Στο Θέατρο Τριανόν . Στις 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου . Στις 21:00.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ