Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΝικολάκου: «Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελ/σου συνεχίζεται κανονικά»

Νικολάκου: «Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελ/σου συνεχίζεται κανονικά»

Σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με τις απαλλοτριώσεις του έργου ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου η θεματική αντιπεριφερειάρχης Κων/να Νικολάκου δήλωσε ότι το έργο βρίσκεται σε φάση υλοποίησης, δεδομένου ότι έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις και πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές και εθνικές προδιαγραφές.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: Είναι ένα έργο σταθμός για την Πελοπόννησο, που αλλάζει τελείως τα δεδομένα σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, το περιβάλλον και την οικονομία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68, η οποία στηρίζεται σε τυπικούς λόγους και όχι ουσίας, να αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξη του έργου.

Η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν απλά και μόνο φασαρία και εντυπώσεις ότι δήθεν κινδυνεύει το έργο είναι χωρίς αντίκρισμα.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι το έργο προχωρά κανονικά και ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των μονάδων διαχείρισης των απορριμμάτων».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ