Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 6-0

- Advertisement -

Πολύ καλός σήμερα ο Ποσειδώνας Διδύμων απέναντι σε ένα αδύναμο Πανναυπλιακό. Η ομάδα των Διδύμων είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα και δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ. Πέτυχε γρήγορα το πρώτο γκολ και δεν άφησε περιθώρια στον Πανναυπλιακό ούτε στην ελπίδα.

- Advertisement -


Από την άλλη ο Πανναυπλιακός που περιμένει πλέον τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί γνωρίζει ότι η ομάδα αποδεκατισμένη όπως είναι δεν έχει τα “προσόντα” να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία. Την σώζει η ελπίδα για ολοσχερή ανανέωση πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Μόλις στο 2’ οι δηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καρατάσος ανατρέποντας τον Τρέσα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος γράφοντας 1-0.

Στο 30’ ήταν η σειρά του Τρέσα να σημειώσει γκολ με πλασέ αφού είχε κλέψει από αντίπαλο την μπάλα.

Στο 35’ γκολ με κεφαλιά ο Κοτσοβός, μετά από κόρνερ του Τρέσα το 3-0.

Στο 44’ με σουτ ο Κοτσοβός το 4-0, αφού ο τερματοφύλακας δεν συγκράτησε την μπάλα.

Στο 53’ ο Κοτσοβός με πλασέ το 5-0 μετά από κόρνερ του Μπροδήμα.

Το σκορ έκλεισε με το 6-0 ο Χρήστος στο 86’ με δυνατό σουτ.

Ο Χρήστος έχασε ακόμη 2-3 σημαντικές ευκαρίες, ενώ από τον Πανναυπλιακό μόνο ο Μιχαλόπουλος και ο Αντωνόπουλος απείλησαν την αντίπαλη εστία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Διδύμων (Μητροσύλης Ν.): Χρήστου, Μπροδήμας (56΄Προσίλης Ε.), Μούγιος(75’ Οικονομόπουλος), Κοτσοβός, Κονδύλης Α. (75’ Μπάρδης), Χρήστος, Προσίλης, Τρέσα Α., Αντωνόπουλος, Μέλσι

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος Π.): Συγριμής, Καμπόσος (62’ Γκρίτζαλης), Σταθογιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Καρατάσος (38΄Κουγιάς), Κέβιν, Γιαννακάκης, Κλειούφης, Ρεζιντα, Μιχαλόπουλος (73’ Τόσκας), Γκραντινάρου.

- Advertisement -