Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑ1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 6-0

Α1 Αργολίδας: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 6-0

Πολύ καλός σήμερα ο Ποσειδώνας Διδύμων απέναντι σε ένα αδύναμο Πανναυπλιακό. Η ομάδα των Διδύμων είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα και δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ. Πέτυχε γρήγορα το πρώτο γκολ και δεν άφησε περιθώρια στον Πανναυπλιακό ούτε στην ελπίδα.


Από την άλλη ο Πανναυπλιακός που περιμένει πλέον τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί γνωρίζει ότι η ομάδα αποδεκατισμένη όπως είναι δεν έχει τα “προσόντα” να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία. Την σώζει η ελπίδα για ολοσχερή ανανέωση πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Μόλις στο 2’ οι δηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Καρατάσος ανατρέποντας τον Τρέσα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος γράφοντας 1-0.

Στο 30’ ήταν η σειρά του Τρέσα να σημειώσει γκολ με πλασέ αφού είχε κλέψει από αντίπαλο την μπάλα.

Στο 35’ γκολ με κεφαλιά ο Κοτσοβός, μετά από κόρνερ του Τρέσα το 3-0.

Στο 44’ με σουτ ο Κοτσοβός το 4-0, αφού ο τερματοφύλακας δεν συγκράτησε την μπάλα.

Στο 53’ ο Κοτσοβός με πλασέ το 5-0 μετά από κόρνερ του Μπροδήμα.

Το σκορ έκλεισε με το 6-0 ο Χρήστος στο 86’ με δυνατό σουτ.

Ο Χρήστος έχασε ακόμη 2-3 σημαντικές ευκαρίες, ενώ από τον Πανναυπλιακό μόνο ο Μιχαλόπουλος και ο Αντωνόπουλος απείλησαν την αντίπαλη εστία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Διδύμων (Μητροσύλης Ν.): Χρήστου, Μπροδήμας (56΄Προσίλης Ε.), Μούγιος(75’ Οικονομόπουλος), Κοτσοβός, Κονδύλης Α. (75’ Μπάρδης), Χρήστος, Προσίλης, Τρέσα Α., Αντωνόπουλος, Μέλσι

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος Π.): Συγριμής, Καμπόσος (62’ Γκρίτζαλης), Σταθογιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Καρατάσος (38΄Κουγιάς), Κέβιν, Γιαννακάκης, Κλειούφης, Ρεζιντα, Μιχαλόπουλος (73’ Τόσκας), Γκραντινάρου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ