Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒΙΝΤΕΟ με γκολ και φάσεις και ρεπορτάζ του αγώνα ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ -...

ΒΙΝΤΕΟ με γκολ και φάσεις και ρεπορτάζ του αγώνα ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 4-2

Η ενδέκατη νίκη κατά σειρά σήμερα του Ερμή με ένα αρκετά καλό αντίπαλο. Ο Τροιζηνιακός στάθηκε καλά, αλλά ο πρωτοπόρος Ερμής εκμεταλλέυτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε κομβικά σημεία.

Οι Κιβεριώτες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, αποφασισμένοι να καθαρίσουν γρήγορα τον αγώνα. Μολονότι είχε και ο Τροιζηνιακός ευκαιρίες ο Ερμής κατάφερε κατάφερε ήδη από το 14’ να προηγείται με 2-0.
Ο Τροιζηνιακός δεν το έβαλε κάτω και μείωσε πριν την λήξη του ημιχρόνου. Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο και ακριβώς τα ίδια γκολ και σε αυτό. Όμορφος αγώνας και ευχαριστημένοι από το θέαμα όσοι βρέθηκαν και τον παρακολούθησαν.

Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Γκάτσης με πλασέ.

Ο ίδιος παίκτης στο 15’ εκμεταλλέυτηκε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και από την μικρή περιοχή με κεφαλιά έγραψε το 2-0 και το 17ο προσωπικό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 18’ ο Σταματέλος από καλή θέση με απευθείας σουτ, έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Κοζιώτη.

Στο 26’ μετά από πάσα του Καζά, ο Κουτσοδήμος το σουτ με προσπάθεια απέκρουσε ο Σαμπάνης.

 

Στο 31’ η σειρά του Καραγκούνη για το σουτ, αλλά πάλι ο Σαμπάνης απέκρουσε.

Στο 41’ ο Βασιλέρης μείωσε για τον Τροιζηνιακό δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους, εκμεταλλευόμενους σέντρα του Κατσέλη στο δεύτερο δοκάρι. Με αυτό το 2-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Στο 47’ ο Μπιτζής έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα σε άδειο τέρμα. Είχε προηγηθεί κλέψιμο του Γκάτση από μπαλιά του Καραγκούνη που δεν πρόλαβε να διώξει ο τερματοφύλακας Σαμπάνης.

Στο 56’ φάουλ του Καραγκούνη στο δεύτερο δοκάρι, δεν πρόλαβε ο Γκάτσης.

Στο 57’ δοκάρι για τον Τροιζηνιακό μετά από σουτ του Α. Σούχλα Α.

Στο 73’ ο Ζίου με δυνατό σουτ από μακριά έγραψε το 3-1.

Στο 89’ με πλασέ ο Τόκι που λίγο πριν είχε αντικαταστήσει τον Κατσέλη μείωσε κάνοντας το 3-2.

Στο 93΄έκλεισε το σκορ σε 4-2 από τον Ζίου μετά από σέντρα του Παντέλη.

ΕΡΜΗΣ Κιβερίου (Διαμαντής Γ.): Κοζιώτης, Φλεβάρης (46’ Παντέλι), Σάκουλης, Φίλης, Σελλής, Καζάς (60’ Ζίου), Κουτσοδήμος, Γκάτσης, Σαμαρτζής, Καραγκούνης (72’ Δήμας), Μπιτζής

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Πασσιάκος): Σαμπάνης, Γάτσινος, Δελαπόρτας, Σούχλας Β., Πάνου, Σαμπάνης Δ. (46’ Σαραντόπουλος Κ.). Σούχλας Α., Σταματέλος, Κατσέλη (82’ Τόκι), Σαραντόπουλος Α., Βασιλέρης.

kiveri_dec_2016

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ