Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΥπάρχουν ακόμα φιλότιμοι εργοδότες – Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Βόλου που...

Υπάρχουν ακόμα φιλότιμοι εργοδότες – Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Βόλου που συγκινεί με την ανθρωπιά της

Είναι σπάνιο στις μέρες μας, όπου οι επιχειρήσεις έγιναν απρόσωπες να υπάρχουν εταιρείες που λαμβάνουν υπόψιν τους, τους εργαζόμενους σε τέτοιο βαθμό.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, η διοίκηση της εταιρείας ΜΕΤΡΟ – My market επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και φιλότιμο όταν μία γυναίκα – υπάλληλος στο υποκατάστημα του Βόλου, έπρεπε να εγκαταλείψει το πόστο της για μεγάλο χρονικό διάστημα για να βρεθεί δίπλα στον σύζυγό της, ο οποίος υπέστη στη Σκιάθο ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η Γαρυφαλιά Ριζάκη στο TheNewspaper.gr «Τον Ιανουάριο του 2024 εν ώρα εργασίας ο σύζυγος μου υπέστη ηλεκτροπληξία και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Σκιάθο στην Αθήνα λόγω σοβαρών εγκαυμάτων. Θα έπρεπε λοιπόν να απουσιάσω από την εργασία μου όπου εργάζομαι τα  τελευταία 20 χρόνια και χωρίς να γνωρίζω το τι θα με επιφυλάσσει το μέλλον.

Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη κατάσταση του άντρα μου, επικοινώνησα με την διευθύντρια του καταστήματος όπου γνώριζε την κατάσταση και την ενημέρωσα πως αρχικά θα εξαντλήσω την ετήσια άδεια όπου με αναλογεί και στην συνέχεια θα πάρω άδεια άνευ αποδοχών διότι έπρεπε να μείνω δίπλα στον άντρα μου.

Η απάντηση της αποστομωτική/ανθρώπινη «φύγε και άστα όλα σε εμάς. ότι χρειαστείς να με πάρεις τηλέφωνο, είμαστε όλοι δίπλα σου».

Σε δύο τρεις ημέρες, που μαθαίναν τι έχει συμβεί, τα τηλέφωνα  δεν σταματούσαν από τους συναδέλφους  για να στηρίξουν,  εμένα αλλά και τον σύζυγό μου.

Ο περιφερειακός διευθυντής κάθε εβδομάδα με έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει την πορεία της υγείας του άντρα μου, για να ρωτήσει  μήπως χρειάζομαι κάτι, μήπως χρειάζονται κάτι τα παιδιά μου όπου τα είχα αφήσει πίσω στον Βόλο.

Τρεις μήνες λοιπόν μακριά από το χώρο εργασίας μου και επιστρέφοντας στο σπίτι μας, στην οικογένεια μας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια/συναδέλφους της ΜΕΤΡΟ/MY MARKET του Βόλου όπου από την πρώτη ημέρα ήταν δίπλα μου και είναι ακόμη δίπλα μου.

Όμως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ΜΕΤΡΟ/ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ  που παρόλο την άδεια άνευ αποδοχών, η εταιρία αποφάσισε, πως η μισθοδοσία μου θα κατατίθεται κανονικά και οι ετήσιες ημέρες αδείας μου δεν εξαντληθούν ποτέ.

Ανταμείβομαι σαν να είμαι εκεί παρούσα  διεκπεραιώνοντας το ωράριο μου, χωρίς καμία εξαίρεση από τους άλλους συναδέλφους.

Εργοδότης με ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!

Ναι υπάρχει εργοδότης με ΗΘΟΣ και με ΑΞΙΕΣ!!!

Ναι υπάρχει Ελληνική εταιρία με ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!

Ναι υπάρχει η ΜΕΤΡΟ/MY MARKET που είναι η οικογένεια μου!!!

Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ