Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Μητροπολίτης Αργολίδας επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Δρεπάνου

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Δρεπάνου

Είχαμε τη χαρά να επισκεφθεί το σχολείο μας ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ Νεκτάριος στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων που κάνει στα σχολεία της περιοχής .

Απλός , ταπεινός και προσιτός, πάντα δείχνει ενδιαφέρον για τη μαθητική κοινότητα , επικοινωνεί όμορφα με τους μαθητές , τους διηγείται ιστορίες και γεγονότα από τη θρησκεία και τις προσωπικές του εμπειρίες κι αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα των παιδιών , αλλά και συνεργάζεται μαζί τους για ανθρωπιστικές δράσεις…
Είχε μια όμορφη συνομιλία μαζί τους για : τη ζωή του Αγίου Λουκά του Ιατρού , στον οποίο έχει αφιερωθεί λατρευτικός ναός έξω από τα Λευκάκια Ναυπλίου . Ένα επιβλητικό σύγχρονο οικοδόμημα ρωσικής αρχιτεκτονικής ( στα πρότυπα των αρχαίων ρωσικών πόλεων ) , που σ εκείνο το όμορφο ερημικό τοπίο προσκαλεί τους προσκυνητές σε καθημερινή θεία λειτουργία .
Στο τέλος τους χάρισε παιδικά βιβλία ανάλογα με την ηλικία τους και τους έδωσε την ευλογία του δεδομένων των ημερών του Πάσχα που πλησιάζει . Τον ευχαριστούμε θερμά .
Μαρίνα Σταματοπούλου Διευθύντρια Δημοτικού σχολείου Δρεπάνου του δήμου Ναυπλιέων
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ