Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟ''ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Η αρχαιότητα παντού κρίνεται με τον χρόνο κτήσης...

”ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Η αρχαιότητα παντού κρίνεται με τον χρόνο κτήσης του βαθμού”

Δελτίο τύπου για δημοσίευμα με τίτλο ¨Εμφύλιο στην Πυροσβεστική ” των Αξιωματικών του 1ου Ειδικού Τμήματος που εκφράζουν την δυσαρέσκιά τους για μια καταφανή αδικία σε βάρος 450 κατώτερων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος σε απάντηση σε δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα.

Παραθέτουμε το κείμενο .

Αξιότιμο BLOKO,

Σε απάντηση στο δημοσίευμα που αναρτήσατε πριν λίγο καιρό για τον Εμφύλιο στην Πυροσβεστική.

 Παίρνουμε το θάρρος να σας ενοχλήσουμε εκφράζοντας την δυσαρέσκιά μας και να σας θέσουμε υπόψιν, μια καταφανή αδικία σε βάρος 450 κατώτερων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, (απόφοιτοι του 2021), η οποία έχει συντελεστεί με μυστική τροποποίηση του άρθρου 94 του νόμου 4662/20 την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ στο κλείσιμο της Βουλής, εν κρυπτό και χωρίς διαβούλευση, περιεχόμενο σε Νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς στο άρθρο 71, με το οποίο γίνονται αρχαιότεροι από εμάς τους 450, μικρός αριθμός 30 αξιωματικών νεώτερων από εμάς κατά δύο χρόνια (απόφοιτοι του 2023), απλά και καθαρά για φιλικές εξυπηρετήσεις.
Δηλαδή Αξιωματικοί που έχουν αποφοιτήσει την ίδια σχολή δύο χρόνια μετά καθίστανται αρχαιότεροι. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Η αρχαιότητα παντού κρίνεται με τον χρόνο κτήσης του βαθμού. Όλο αυτό που έχει συντελεστεί με την ψήφιση του άρθρου 71. Η αναίτια αυτή υπέρβαση της Ιεραρχίας, είναι παράνομη και άδικη για τους 450 Αξιωματικούς, Στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος με πάνω από 25 έτη ευδόκιμης υπηρεσίας. Αγωνιζόμαστε για το δίκαιο και το Αξιοπρεπές που αξίζουμε.
Μετά Τιμής και Περηφάνιας

Οι Αξιωματικοί του 1ου Ειδικού Τμήματος.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ