Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤο κομμωτήριο UNIQUE HAIR στο Ναύπλιο φιλοξένησε ομάδα φοιτητών κομμωτικής και κουρέων...

Το κομμωτήριο UNIQUE HAIR στο Ναύπλιο φιλοξένησε ομάδα φοιτητών κομμωτικής και κουρέων από την Πολωνία

Το κομμωτήριο UNIQUE HAIR στο Ναύπλιο φιλοξένησε μια ομάδα φοιτητών κομμωτικής και κουρέων από την Πολωνία μαζί με επαγγελματίες κομμωτές – δασκάλους σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus +.

Κομμωτές από την Πολωνία είχαν την ευκαιρία να μάθουν επαγγελματικές δεξιότητες UNIQUE HAIR , γιατί το κομμωτήριο πραγματοποιεί σεμινάρια κομμωτικής καθώς επίσης σεμινάρια για μανικιούρ, πεντικιούρ, barber, αισθητικό μακιγιάζ, νυφικό μακιγιάζ και extension βλεφαρίδων.

Σημειωτέον ότι το UNIQUE HAIR έχει υποκαταστήματά και στην Τρίπολη και στην Κόρινθο. Οι Πολωνοί μαθητές έμαθαν διάφορες τεχνικές κουρέματος και βαψίματος μαζί με λεπτομερή περιγραφή τρόπου προσαρμογής τους σε διαφορετικούς τύπους ευρωπαϊκών και μεσογειακών μαλλιών.

Παρουσιάστηκαν οι πιο πρόσφατες τεχνικές κουρέματος και οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ και στα χτενίσματα. Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η επίδειξη της ολοκληρωμένης προετοιμασίας της νύφης στο μακιγιάζ καθώς και σε ένα εκλεκτό και απαιτητικό χτένισμα.

Το κομμωτήριο UNIQUE HAIR επιλέχθηκε ως συνεργάτης από φοιτητές του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ λόγω των επιτευγμάτων του στον ευρωπαϊκό χώρο κομμωτικής καθώς και των πολυετών επιμορφώσεων και σεμιναρίων, που εγγυάται την επαγγελματική ανταλλαγή εμπειριών και την εμβάθυνση της επαγγελματικής κατάρτισης .

Οι φοιτητές από την Πολωνία και οι δάσκαλοι τους, επίσης επαγγελματίες του κλάδου της κομμωτικής, εντυπωσιάστηκαν από την ευελιξία του κ. Τάσου και της Μαριάννας , των οικοδεσποτών- ιδιοκτητών του UNIQUE HAIR, που θα οδηγήσει σε διεθνή συνεργασία με το UNIQUE HAIR.

 

 

 

Unique Hair στο Ναύπλιο: Νέα Αρχή, Φρέσκια Κομμωτική Εμπειρία – Ανακαλύψτε το Ανανεωμένο Μας Κομμωτήριο!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ