Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤΟΕΒ Αργολίδας: Ζητάμε συνάντηση με το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου - Το καλοκαίρι θα...

ΤΟΕΒ Αργολίδας: Ζητάμε συνάντηση με το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Το καλοκαίρι θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας ποιος θα πάρει νερό

Ζητάμε συνάντηση με το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πτωχό για να το μεταφέρουμε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν τα ΤΟΕΒ της Αργολίδας.

Εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ Αργολίδας επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

Όπως λέει στην κάμερα του argonafpliatv  

Από το Δεκέμβριο ζητάμε μία συνάντηση, έχουμε φτάσει στο απροχώρητο και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει καμία για τα αιτήματά μας. Καταρχήν οι διώρυγες είναι ακαθάριστες, ξεκινάει η εργατική περίοδο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει , έχουμε μία αντλία αυτή τη στιγμή η οποία λειτουργεί και δεν επαρκεί για όλους μας, στο κάτω στα αντλιοστάσιο έχουνε γίνει ενέργειες μας είπανε για μια δευτερεύουσα εφεδρική αλλά βάσει αυτόν που λέει ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ θα πάνε στον επόμενο χρόνο.

Εχουμε φτάσει στο απροχώρητο υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει η εργατική περίοδος και να μην έχουμε νερό να ποτίσουμε άρα δεν είναι να περιγράψουν τα προβλήματα είναι γνωστά , η σύσκεψη που ζητάμε με τον κύριο περιφερειάρχη είναι για να δώσουμε λύσεις τι θα κάνουμε αύριο ,  που θα πρέπει να βρούμε χρηματοδοτήσεις για να μπορέσουν να δώσουν νερό στους παράγωγους.

Το νερό δεν φτάνει για όλους δηλαδή αν θα μείνουμε από αυτή την αντλία που λειτουργεί δε θα φτάσει.  Φανταστείτε τώρα το καλοκαίρι θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας ποιος θα πάρει νερό με ποιες προτεραιότητες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ