Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΤα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα...

Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα – Οι δρόμοι που θα κλείσουν, χάρτης

Τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας λόγω των αυριανών αγροτικών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία σε ενημέρωσή της νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα τρακτέρ θα κινηθούν προς την Αθήνα συνοδεία περιπολικών με δρομολόγια από το Κάστρο Βοιωτίας και τα Μέγαρα Αττικής, όπου θα συγκεντρωθούν. Επιπλέον, τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες, θα σταθμεύσουν σε χώρους του ΟΑΚΑ, εώ θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ.

Το κονβόι από το Κάστρο Βοιωτίας αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 το πρωί. Περίπου στις 11 με 12 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στα διόδια των Αφιδνών και εκεί η αστυνομία θα σταματήσει τους αγρότες και θα δώσει το οκ να ξεκινήσουν όποτε αυτή κρίνει πως πρέπει. 

Δείτε τον χάρτη με τις αυριανές τροποποιήσεις στην Αθήνα


Αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από αύριο το μεσημέρι προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Τα τρακτέρ Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη. Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

πηγη www.protothema.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ