Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑTo 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους έκοψε την πίτα για το 2024

To 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους έκοψε την πίτα για το 2024

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους έκοψε την πίτα για το 2024 στην Προσκοπική Λέσχη στους Στρατώνες Καποδίστρια σε μια πάρα πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μέλη και φίλοι του Αργειακού Προσκοπικού Συστήματος. Σημείο αναφοράς ήταν τα 100 χρόνια του Προσκοπισμού στην πόλη του Άργους (1924-2024).

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι βουλευτές του Νομού Αργολίδος κύριοι Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κύριος Βασίλης Σιδέρης και Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών κύριοι Παναγιώτης Μπουλούκος, Σωτήρης Δαμάλας και Φώτης Κολεβέντης.
Εξαιρετικά όμορφο και νοσταλγικό ήταν το viedeo που προβλήθηκε αφιερωμένο στα 100 χρόνια του Συστήματος με πλούσιες προσκοπικές δράσεις και δράσεις προσφοράς στο πέρασμα των δεκαετιών από το μακρινό 1924 μέχρι τις ημέρες μας. Επίσης παρουσιάστηκε και το επετειακό λογότυπο των 100 χρόνων, προιόν έμπνευσης και ευγενικής προσφοράς από τον κύριο Γιάννη Σουλτανίδη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και Βαθμοφόροι από τα Συστήματα της Σικυώνας και της Κοιλάδας που έχουμε μοιραστεί όμορφες προσκοπικές δράσεις, καθώς και ο Περιφερειακός Έφορος Αν, Πελοποννήσου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και το ζαχαροπλαστείο Γιάννης Αθανασόπουλος για την ευγενική χορηγία της πίτας την οποία και μας παρείχε για την εκδήλωση.
Καλή Χρονιά σε όλους!
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ