Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΦυτεύουμε δέντρα στο Αρτεμίσιο - Ραντεβού στις 28/1/2024 στη Καρυά Αργολίδας

Φυτεύουμε δέντρα στο Αρτεμίσιο – Ραντεβού στις 28/1/2024 στη Καρυά Αργολίδας

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να προσκαλέσει γονείς και κηδεμόνες με τα παιδιά τους αλλά και όσους/ες φίλους/ες του συλλόγου να συμμετάσχουν στη δράση δενδροφύτευσης η οποία θα γίνει στην Καρυά την Κυριακή, 28/1/2024 !

Η δράση έχει την έγκριση της αρμόδιας αρχής, της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας, τα στελέχη της οποίας ευχαριστούμε θερμά για τον επαγγελματισμό τους.
Η δράση στηρίζεται σε χορηγίες ιδιωτών και φίλων της Καρυάς και του συλλόγου, τους/τις οποίους/ες ευχαριστούμε θερμά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους χορηγούς μας:
Λεούσης Α.Ε. (https://www.facebook.com/leoussis.gr)
Σύρμος Λεβαντής ΑΒΕΕ / Syrmos Levantis SA (https://rotosal.gr/el/) και Giorgos Varelas
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός We4All (https://we4all.com/) μαζί με την Hellenic Initiative (https://www.facebook.com/TheHellenicInitiative) στηρίζει τη δράση με εθελοντές και παροχή δενδρυλλίων! Τους ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και τη διάθεση των εθελοντών/ντριών του!
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας – Hellenic Rescue Team of Argolis (https://www.facebook.com/eodargolidas) θα είναι μαζί μας, στη διαχρονική της στήριξη του Συλλόγου, για την ασφάλεια των παιδιών και συνοδών.
Όπως πάντα η Οργανωτική Επιτροπή του Artemisio Mountain Running είναι δίπλα μας!!
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο https://forms.gle/Kp9TMm8b4FCh8gzSA για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση και κυρίως τη μετάβαση.
Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι γονείς να επιδείξουν συνολικά αυξημένη προσοχή στον χώρο της δενδροφύτευσης, καθώς είναι ορεινό τοπίο. Αναλυτικές πληροφορίες πρόσβασης στον ως άνω σύνδεσμο!
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ