Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑνθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο -Σε κώμα...

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο -Σε κώμα το αγοράκι στο Παίδων

Το 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», έπειτα από τα βάναυσα χτυπήματα που φέρεται να του επέφερε ο 24χρονος Ρομά, σύντροφος της μητέρας του και νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
Η Αστυνομία με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 24χρονου συντρόφου της 29χρονης μητέρας του παιδιού.

Όπως είπε η μητέρα του 4χρονου στους αστυνομικούς, ζούσε στη Λαμία, από όπου κατάγεται με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της και όταν γνώρισε τον νεαρό «κλέφτηκαν» και πλέον ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα, στο σπίτι του δράστη. Το τελευταίο διάστημα -σύμφωνα με τη μητέρα- ο 24χρονος είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά της και κατά πληροφορίες και άλλο παιδί της οικογένειας έχει νοσηλευτεί ξανά σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό, σε πολύ άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν το παιδί που είχε νοσηλευτεί ξανά είναι ο 4χρονος ή κάποιο από τα αδελφάκια τουΤην υπόθεση είχε αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων, ωστόσο η μητέρα τότε φέρεται να μην είχε δώσει πληροφορίες για το ποιος είχε χτυπήσει το παιδί της, ενώ τώρα κατονόμασε τον 24χρονο.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο Παίδων με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Η οικογένεια θα έπρεπε να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος όμως δεν πήγαινε, μάλλον λόγω της παραμονής της μητέρας και των παιδιών σε καταυλισμό.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ