Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠ.Ε. Αργολίδας: Ενημερωτική συνάντηση για την λειτουργία του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (Info Kiosk)στο...

Π.Ε. Αργολίδας: Ενημερωτική συνάντηση για την λειτουργία του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (Info Kiosk)στο Δήμο Ναυπλιέων

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου- Π.Ε. Αργολίδας, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, σας προσκαλεί σε  ενημερωτική συνάντηση, κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν κατά τη λειτουργία του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης, (Info Kiosk), στο Δήμο Ναυπλιέων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στη  Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα παραστεί μεθαύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στο Ναύπλιο, όπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας θα παρουσιαστούν στατιστικά στοιχεία από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη φετινή λειτουργία του περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (Info Kiosk) της Περιφέρειας στην αργολική πρωτεύουσα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ