Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτο Θεατροδρόμιο Ναυπλίου έφτασε ο καιρός να κάνει εκλογές!

Στο Θεατροδρόμιο Ναυπλίου έφτασε ο καιρός να κάνει εκλογές!

Φίλες και φίλοι, μέλη του Θεατροδρομίου, αλλά και μη μέλη,

Το Θεατροδρόμιο έφτασε ο καιρός να κάνει εκλογές!

Μετά από πολλά χρόνια, η πανδημία μας πάγωσε.. είναι ευκαιρία να αναθερμάνουμε τις συναντήσεις και τις δράσεις μας, και οι εκλογές είναι μια αφορμή να ξανανταμώσουμε, όλες και όλοι μαζί, να μοιραστούμε ιδέες και όνειρα, για δράσεις τις οποίες σχεδιάζουμε, αλλά και προτάσεις για νέες δράσεις τις οποίες μπορούμε ως μέλη του δημιουργικού μας συλλόγου να οργανώσουμε, και παράλληλα, να ψηφίσουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Θεατροδρομίου.

*Όσες και όσοι ενδιαφέρεστε να θέσετε υποψηφιότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας απαντώντας σε αυτό το μήνυμα!

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, στον κάτω χώρο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο για τη γενική συνέλευση απολογισμού των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, και για τις εκλογές εφορευτικής επιτροπής και διοικητικού συμβουλίου ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

Σας προσκαλούμε, να φέρετε και φίλους, η ομάδα μας να μεγαλώσει!

Για να συνεχίσει το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ να υπάρχει και να προσφέρει πολιτιστικά στον τόπο μας, χρειάζεται να σηκωθούμε από τον καναπέ, να βγούμε από το σπίτι, χρειάζεται ενεργοποίηση από όλες/ους μας.

**Ο Σύλλογος χρειάζεται επίσης και την ετήσια συνδρομή των μελών (10 ευρώ). Τα περισσότερα μέλη έχουν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους υπέρ του Συλλόγου από το 2019, αλλά λόγω της πανδημίας, θα εξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις μας μόνο για τα 2 τελευταία έτη (2022 και 2023). Έχουμε όμορφες ιδέες στα σκαριά, και χρειαζόμαστε υλικά.. η συνδρομή όλων μας είναι απαραίτητη.

Σας περιμένουμε με χαρά, να δώσουμε νέα πνοή στο Σύλλογο!

Για το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ