Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΟ Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων υπέβαλε πρόταση στο πρόγραμμα «Ανάδειξη, αξιοποίηση...

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων υπέβαλε πρόταση στο πρόγραμμα «Ανάδειξη, αξιοποίηση και αναβάθμιση μονοπατιών »

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων υπέβαλε πρόταση για την χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης έργου ανάδειξης και αναβάθμισης μονοπατιών.

Η πρόταση «Ανάδειξη, αξιοποίηση και αναβάθμιση μονοπατιών στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων» υποβλήθηκε στην πρόσκληση του ΟΦΥΠΕΚΑ με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ.

Το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει τον βελτίωση και αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου μονοπατιών, διαδρομών πεζοπορίας, την δημιουργία νέων μονοπατιών, διαδρομών πεζοπορίας και ποδηλασίας και δημιουργία και βελτίωση των χώρων ανάπαυσης και αναψυχής.

Η πρόταση βασίστηκε στο υφιστάμενο δίκτυο μονοπατιών στην Χερσόνησο των Μεθάνων και για την σύνταξή της προσέφεραν σημαντική βοήθεια πολίτες και φορείς, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Η υλοποίηση του έργου, εφόσον εγκριθεί, θα γίνει μετά από την εκπόνηση οριστικής μελέτης από τον Ανάδοχο, στο πλαίσιο της οποίας, θα οριστικοποιηθούν τα μονοπάτια που θα δημιουργηθούν στο σύνολο του Δήμου.

Ο Δήμος μας συνεχίζει με συστηματικό τρόπο τις προσπάθειες αξιοποίησης κάθε δυνατότητας χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων και υποδομών.

Με την άριστη συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών του Δήμου, του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Περιφέρειας Αττικής και εξωτερικών συνεργατών του Δήμου διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις, που αναβαθμίζουν τις υποδομές μας και βελτιώνουν την ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ