Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ "Οσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές τόσο η...

ΑΡΓΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ “Οσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές τόσο η παραπληροφόρηση της εντεταλμένης δημοσιογραφίας θα οργιάζει”

Επειδή όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές τόσο η παραπληροφόρηση της εντεταλμένης δημοσιογραφίας θα οργιάζει, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε με λίγα λόγια στο όψιμο ενδιαφέρον κάποιων μέσω κακόβουλων δημοσιευμάτων για την τάχα επικίνδυνη πορεία της ΑΡΓΩ ΑΕ.

Είναι γνωστό σε όλους που πράγματι ασχολούνται σοβαρά , ότι μόλις τον Δεκέμβριο του 2022 βεβαιώθηκε στην ΑΡΓΩ φόρος ακίνητης περιουσίας που αιφνίδια από το 2020 επιβάρυνε με νόμο αναδρομικά (απ΄το 2014) την περιουσία των ΝΠ ακόμη και των Δήμων , γεγονός που ήταν αδύνατον όχι μόνον να προϋπολογιστεί αλλα και να καταβληθεί στα ύψη που προσδιορίστηκαν.
Παρα ταύτα η αρχική αυτή αιφνίδια επιβολή τεράστιου ποσού, μειώθηκε σε ποσοστό 50% με ενέργειες της διοίκησης και ρυθμίστηκε και ήδη καταβάλλεται σύμφωνα με τον Νόμο παρα τα οξυμένα προβλήματα και λόγω της πανδημίας. Έτσι τα περί κακοδιαχείρισης που καταγγέλλονται, είναι τουλάχιστον κακόβουλα και ανυπόστατα.
   
  Σχετικά με την πρόσληψη του κ. Σαρηγιάννη, την καταχώρηση της ΑΕ στο ΓΕΜΗ, την υποβολή περιοδικών καταστάσεων στις φορολογικές αρχές και όσα άλλα υπονοεί ή τάχα ερωτά σχετικό δημοσίευμα, δηλώνουμε ότι έχει τηρηθεί κατά γράμμα η προβλεπόμενη νομιμότητα που ήδη έχει ελεγχθεί και ελέγχεται συνεχώς χωρίς κανένα πρόβλημα από κάθε αρμόδια αρχή, ο δε πρόεδρος έχει ήδη από πολλών μηνών παραιτηθεί της οποιασδήποτε αποζημίωσης.
           
 Τέλος επειδή πιστεύουμε ότι η πραγματική δημοσιογραφία που ενδιαφέρεται για την αλήθεια , πρώτα διερευνά και ύστερα εκ του αποτελέσματος ή καταγγέλει ή απευθύνεται ακόμη και στην Εισαγγελία, το εν λόγω δημοσίευμα καίτοι γνωστής προέλευσης , θέσης και παραταξιακών πεποιθήσεων , ξεφεύγει εντελώς απ΄αυτά τα οφειλόμενα δεδομένα και το καταγγέλλουμε ως προιόν απόλυτα εντεταλμένης δημοσιογραφίας, επιφυλασσόμενοι για τις συνέπειες της κακόβουλής παραπληροφόρησης.
         Δεν θα επανέλθουμε απλά με δελτίο τύπου στο εξής.
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ