Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕ.Π.Σ. Αργολίδας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δ.Α.Κ. Άργους οι τελικοί αγώνες για...

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δ.Α.Κ. Άργους οι τελικοί αγώνες για την κατηγορία Κ-12

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 09/07/2023 στο Δ.Α.Κ. Άργους οι τελικοί αγώνες για την κατηγορία Κ-12 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, μεταξύ των ομάδων Αριστέα Άργους, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, Νίκης Ναυπλίου και Τροιζηνιακού.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του Αριστέα Άργους, με δεύτερη την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, τρίτη την ομάδα της Νίκης Ναυπλίου και τέταρτη την ομάδα του Τροιζηνιακού.

Γονείς και παιδιά, συμμετείχαν και παρακολούθησαν τους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον αποδεικνύοντας ότι νικητής είναι ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα.

Στο τέλος των αγώνων έγινε απονομή κυπέλλων και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές.

Πραγματοποιήθηκε επίσης η απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κ-14 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, στον Αριστέα Άργους.

Τις βραβεύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποίησαν: ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδέρης, η Γ. Γραμματέας κ. Έλενα Πανοβράκου, ο Ταμίας κ. Νώντας Μπιτζής, τα Μέλη του Δ.Σ.  κ. Τσιλογιάννης Βαγγέλης και κ. Καραμπής Νίκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χάρης Νενεκούμης και το Μέλος κ. Παύλος Τσιτουρίδης, οι Ενωσιακοί Προπονητές κ. Βασίλης Γεωργακόπουλος, κ. Νίκος Σωτηρόπουλος και κ. Δημήτρης Μανιάτης και η συνεργάτης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δ. Άργους – Μυκηνών κ. Κατερίνα Ντούλια.

Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ για την υποστήριξη, το Δήμο Άργους – Μυκηνών και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Δελή για την παραχώρηση του ΔΑΚ Άργους και τον κ. Τάσο Καραντζούλη για την βοήθεια στην οργάνωση. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ