Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΝΤΕΟ: "Φωτογράφιση Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας"- Διαγωνισμός από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

ΒΙΝΤΕΟ: “Φωτογράφιση Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας”- Διαγωνισμός από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου διοργανώνει διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας με θέμα “Φωτογράφιση Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας”

Ο διαγωνισμός επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους νέους, να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, προκαλώντας τους να γίνουν δημιουργικοί και να καταγράψουν τη λάμψη των Χριστουγέννων.

Η κα. Πετρούλα Παπαδοπούλου, μέλος του Συλλόγου και φωτογράφος μιλά για τις λεπτομέρειες στην κάμερα του argonafplia.gr

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η περιοχή από όπου θα πρέπει να προέρχεται το φωτογραφικά υλικά, είναι η Πόλη του Ναυπλίου

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό , έχουν όλοι οι κάτοικοι της Πόλης του Ναυπλίου. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και στην τελική έκθεση στα Social Media θα γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι κύριοι και δημιουργοί του φωτογραφικού υλικού που θα υποβάλουν. Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στο e-mail: e.sillοgοsnafplίο[email protected]οm ή στην έδρα του Συλλόγου Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10 . Ναύπλιο, και θα συνοδεύονται με τα βασικά στοιχεία συμμετοχής (ονοματεπώνυμο , e-mail και τηλ. επικοινωνίας ).

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό με την υποβολή μέχρι μίας (1) φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι ψηφιακά αρχεία jρeg.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως και 20 Δεκεμβρίου 2021.

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες της κριτικής επιτροπής, θα ανακοινωθούν θα αναρτηθούν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από μέλη του Συλλόγου που έχουν εμπειρία στη φωτογραφία.

Η επιλογή των φωτογραφιών από τους κριτές, θα πραγματοποιηθεί χωρίς να γνωρίζουν τα προσωπικά στοιχεία των διαγωνιζόμενων, ώστε να είναι αδιάβλητη.

ΒΡΑΒΕΙΟ

Στον/στη βραβευθέντα/βραβευθείσα με την καλύτερη φωτογραφία από την κριτική επιτροπή απονέμεται ως βραβείο 1 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , Δωρεά από το κατάστημα GΕRΜΑΝΟS Ναυπλίου.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ