Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΕπαναστατικές γεύσεις σε επαναστατικά ποτήρια στο “SAVVAS TASTE QUALITY" στην Τρίπολη

Επαναστατικές γεύσεις σε επαναστατικά ποτήρια στο “SAVVAS TASTE QUALITY” στην Τρίπολη

Μία “επαναστατική – πρωτότυπη” ιδέα είχε το Savvas Taste Quality που έχει έδρα την Τρίπολη (πεζόδρομος Δεληγιάννη αρ. 1) για να τιμήσει τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Πάνω στα ποτήρια του cafe τύπωσε την ιστορική και εμβληματική μορφή του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και μία φωτογραφία του γνωστού αγάλματος του Γέρου του Μοριά που βρίσκεται στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης.

 Με αυτό τον επαναστατικά πρωτότυπο τρόπο το Savvas Taste Quality συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση και δίνει το δικό του στίγμα τονίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να δώσουμε όσο μεγαλύτερη διάσταση μπορούμε σε αυτή την ιστορική επέτειο της πατρίδα μας.

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Σάββα Σίδερη μας ανέφερε ότι τα επετειακά ποτήρια θα κυκλοφορήσουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με στόχο να ταυτίσουν την αγαπημένη μας καθημερινή απόλαυση του καφέ με την υπενθύμιση ότι η ελευθερία δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρείται αυτονόητη.

 Παράλληλα με ένα ξεχωριστό μήνυμα το Savvas Taste Quality συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση δύο αιώνων από την Επανάσταση με την ιστορική Τριπολιτσά και με τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει εδώ και χρόνια στην πελατεία του.

 Αυτό το μήνυμα είναι: Savvas Taste Quality – 1821 – 2021 – επαναστατικές …γεύσεις!

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ