Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜαρία Σάκκαρη στο Sports3 : «Έκανα κατάθεση ψυχής»

Μαρία Σάκκαρη στο Sports3 : «Έκανα κατάθεση ψυχής»

Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης και πρόεδρος του Sports3 Πέτρος Γαλακτόπουλος, μίλησε με την οικογένεια της, τον πατέρα της Κώστα Σάκκαρη και τη μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου αλλά και την ίδια την Μαρία και τους συνεχάρη για την μεγάλη επιτυχία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του τένις να αγωνιστεί στα ημιτελικά του Ρολαν Γκαρός.

 

«Αγωνίζομαι για όλη την Ελλάδα»

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με την Μαρία, στη διάρκεια της οποίας η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του είπε: «Κύριε Πέτρο έδωσα την ψυχή μου, έκανα πραγματική κατάθεση ψυχής και είμαι πολύ στεναχωρημένη που δεν προκρίθηκα στον τελικό. Εγώ αγωνίζομαι όχι μόνο για εμένα αλλά για όλη την Ελλάδα και στεναχωριέμαι που δεν κατάφερα να δώσω επιπλέον χαρά στους Έλληνες».

«Είναι ο ορισμός της Ελληνίδας»

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος σημειώνει για την υπερπροσπάθεια και την μεγάλη επιτυχία της Μαρίας: «Αυτή η Ελληνίδα, ο ορισμός της Ελληνίδας, έκανε κατάθεση ψυχής στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός. Αγωνίστηκε και έδωσε τα πάντα επι 3,5 ώρες, και πιστέψτε με εγώ το γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι σε συνεχή πίεση και να θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια σου, και αυτό το κορίτσι το έκανε».

«Σπαρτιάτικη ψυχή»

Ολοκληρώνοντας, ο κύριος Γαλακτόπουλος απαντά στους επικριτές της «όσο για τους καλοθελητές που μόλις έχασε άρχισαν να της ασκούν κριτική και να την προσβάλουν και δεν σεβάστηκαν τον αγώνα, τον ιδρώτα και την υπερπροσπάθεια αυτού του παιδιού, θέλω να πω πως η Μαρία είναι μια πολύ μεγάλη αθλήτρια, αγωνίστηκε με ψυχή σπαρτιάτικη και από μία λεπτομέρεια δεν προκρίθηκε στον τελικό. Έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και εμάς τους Ολυμπιονίκες, την συχγαίρουμε και προσμένουμε σε νέες μεγάλες επιτυχίες της».

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ