Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΣπουδές μαγειρικής – αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής με προσιτό κόστος

Σπουδές μαγειρικής – αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής με προσιτό κόστος

https://www.sbie.edu.gr/wp-content/uploads/2018/07/logo-transparent.png

Εδώ και αρκετά χρόνια, η σχολή μαγειρικής και αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής είναι η πρώτη επιλογή πολλών παιδιών που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν από την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Πρόκειται για μία τέχνη, η οποία μπορεί να προσφέρει αναγνώριση, οικονομική αποκατάσταση, ακόμα και… αστέρια Michelin! Αρκεί να την αγαπάς και να είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά.

Για όλους εσάς λοιπόν που έχετε ονειρευτεί σπουδές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ έχει να σας προτείνει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση με αμoιβόμενη πρακτική άσκηση και εκπαίδευση σε σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όμοιες με αυτές των μεγάλων επισιτιστικών μονάδων.

Σπουδές δίπλα στους καλύτερους

Οι αποκλειστικές συνεργασίες με τον καταξιωμένο Chef Γιάννη Αποστολάκη και με τον κορυφαίο Vegan Chef Νίκο Γαϊτάνο, είναι από μόνοι τους δύο πολύ σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. 

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Η συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ Μαγειρικής της ΣΒΙΕ στα εξειδικευμένα Master Classes αλλά και σε μεγάλους διαγωνισμούς ενισχύει την αποδοτικότητά τους, την έμπνευσή τους και εν γένει το ταλέντο τους!

Γρήγορη αποκατάσταση

Οι απόφοιτοι ΣΒΙΕ εργάζονται ήδη σε μεγάλα εστιατόρια, ξενοδοχεία, αλυσίδες catering και κρουαζιερόπλοια και είναι σε θέση να συντονίζουν το προσωπικό, να επιλέγουν τις πρώτες ύλες, να προτείνουν και να υλοποιούν το μενού της ημέρας.

Εφόδια ζωής

Εκτός από τις σύγχρονες γνώσεις και την εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές σας ως chef ή pastry chef, θα αποκτήσετε μία πλούσια εμπειρία πολιτισμών, κουλτούρας και γεύσεων με τεράστιο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από τόπο σε τόπο.

Μπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με την σχολή μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στα τηλέφωνα 210 32.32.323 ή στο site εδώ.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ