Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΈπιπλα κουζίνας και ντουλάπες για να αλλάξετε το σπίτι σας

Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες για να αλλάξετε το σπίτι σας

Θέλετε να αλλάξετε την κουζίνα σας και να δώσετε έναν άλλον αέρα στο δωμάτιο; Μήπως τελικά δεν έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα; Στην Artion Design στην Θεσσαλονίκη θα βρείτε τα καλύτερα έπιπλα κουζίνας και σπιτιού για να είναι ο χώρος σας ολοκληρωμένο και λειτουργικό.

Σας προτείνουμε μερικά σχέδια από τα πιο δημοφιλή για αυτή χρονιά:

Κουζίνα με βάση το ξύλο

https://www.artiondesign.com.gr/wp-content/uploads/2016/06/kouzines_09.jpg

Η φυσική υπεροχή του ξύλου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο διαχρονικές προτάσεις για την κουζίνα, τον χώρο της δημιουργίας και της μάζωξης όλης της οικογένειας.

Μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση της αρεσκείας σας και να προσδώσετε στην κουζίνα σας τον χαρακτήρα που χρειάζεται ώστε να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτόν τον χώρο. Η κουζίνα που βλέπετε από Artion διαθέτει πολλές επιφάνειες, όπως και αποθηκευτικούς χώρους και είναι από τις πιο λειτουργικές και ουσιαστικά άνετες, με έπιπλα κουζίνας ανθεκτικά στον χρόνο και πρακτικά.

Ντουλάπα γωνιακή

https://www.artiondesign.com.gr/wp-content/uploads/2016/06/Ntoulapes_06.jpg

Μία έξυπνη λύση που μπορεί να σταθεί σε κάθε κρεβατοκάμαρα είναι η γωνιακή ντουλάπα. Αξίζει να θυσιάσετε λίγο χώρο στην γωνία του δωματίου σας, ώστε να αποθηκεύσετε όλα τα απαραίτητα ρούχα, σκεπάσματα, αξεσουάρ σπιτιού και ό,τι χρειάζεται φύλαξη και αποθήκευση. Οι σύγχρονες ντουλάπες έχουν τέτοιο σχεδιασμό, ώστε ο χώρος που απαιτούν είναι πολύ λίγος, με αποτέλεσμα το δωμάτιο να μην μικραίνει.

Δείτε όλα τα σχέδια μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Οι επαγγελματίας της Artion Design θα σας προτείνουν και εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με το χώρο σας. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ