Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΣτην πτέρυγα με αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας των φυλακών Τρίπολης θα μεταφερθεί...

Στην πτέρυγα με αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας των φυλακών Τρίπολης θα μεταφερθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης

Στις φυλακές Τρίπολης η οποία διαθέτει ειδική πτέρυγα για περιπτώσεις κατηγορουμένων σχετικά με αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας αναμένεται να οδηγηθεί ο ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά τη χθεσινοβραδινή μαραθώνια απολογία του.

Ο χρόνος μεταγωγής του δεν έχει γίνει γνωστός. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν μπόρεσε να αντικρούσει το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή που του απαγγέλθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως θα προσφύγει στη διάταξη του ανακριτού κατά της προσωρινής κράτησης του εντολέα του.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα δόθηκε το πράσινο φως για την προφυλάκισή του, με σκοπό την αποτροπή διάπραξης νέων αδικημάτων.

Στη μαραθώνια απολογία του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, για τους δυο βιασμούς και τις σεξουαλικές επαφές με ανήλικα αγόρια. Υποστήριξε ότι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο κατηγορείται για τους βιασμούς, βρισκόταν σε διαφορετικές τοποθεσίες και ότι πίσω από τις μηνύσεις κρύβεται η αντιπαράθεσή του με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας προαναγγέλλει την προσφυγή κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση του εντολέα του, αλλά και προσφυγές σε βάρος προσώπων «δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών» που «κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ