Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΎστατος χαιρετισμός του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας ΓΝ Αργολίδας - ΝΜ Άργους για...

Ύστατος χαιρετισμός του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας ΓΝ Αργολίδας – ΝΜ Άργους για την απώλεια του ιατρού Ευθύμιου Λεωνίδα

Ύστατος  χαιρετισμός του Κ. Χρονόπουλου Δ/ντη Ιατρικής υπηρεσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους του Γ.Ν. Νοσοκομείου Αργολίδας.

Βαθύτατη θλίψη και οδύνη προκάλεσε στους οικείους,  συναδέλφους ,φίλους και σε όλη την κοινωνία της Αργολίδας  ο πρόωρος  θάνατος του φίλου και ιατρού  Ευθύμιου (Μάκη) Λεωνίδα.

Καταγόμενος από την Φωκίδα γεμάτος όνειρα  κατάφερε να  να γίνει πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής Αθηνών  και να λάβει ειδικότητα Ουρολογίας από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Ως Διευθυντής  ουρολόγος εργάσθηκε σκληρά,  επίμονα και δημιουργικά στη Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους  επί σειρά ετών. Αδιαμφισβήτητα είναι ο ιδρυτής μίας σύγχρονης περιφερειακής ουρολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Άργους.

Την τελευταία δεκαετία περίπου διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στο Άργος  και έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από τους  πολίτες της πόλης μας.

Οφείλω να τονίσω την αφοσίωσή του στην εξάσκησης της ιατρικής,  την ψυχική του μεγαλοπρέπεια και τον ανθρώπινο και ζηλευτό χαρακτήρα του.

Φίλε Μάκη ευτύχησες  να γνωρίσεις  ζηλευτή επαγγελματική επιτυχία και ακόμη περισσότερο ευτύχησες  να δημιουργήσεις  θαυμάσια οικογένεια με την εκλεκτή σύντροφο  σου Τασία Μπιμπή,  φαρμακοποιό και τα δύο άξια παιδιά σου,  που ήσουν υπερήφανος, τον Κώστα και τη Μαρία.

Εκπροσωπώντας τους ιατρούς της Νοσηλευτικής μονάδας Άργους απευθύνω βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του .

Θα σε θυμόμαστε για πάντα —–Καλό σου ταξίδι Φίλε μου…

Χρονόπουλος Κωνσταντίνος
Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας
Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας
Νοσηλευτική Μονάδα Αργους

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ