Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΠελοπόννησος: Τέσσερις συλλήψεις σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες

Πελοπόννησος: Τέσσερις συλλήψεις σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες

Τέσσερις συλλήψεις σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου είχαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Οι λόγοι πάντα οι ίδιοι, καταδικαστικά έγγραφα, ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα. Αναλυτικότερα:

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες 21.8.2020 το μεσημέρι, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για υπεξαίρεση και για παράβαση του Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες 21.8.2020 το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα άτομο για τον Τελωνειακό κώδικα

Συνελήφθη, προχθές 20.8.2020 το απόγευμα, στη Σπάρτη, από της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε όχημα που επέβαινε κατείχε 70 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα Μονεμβασίας Λακωνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα 22.8.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 53χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους, 57,1 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ