Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Σκληρή αντιπαράθεση Λιμεναρχείου και Δήμου Άργους - Μυκηνών για τον αιγιαλό...

Αργολίδα: Σκληρή αντιπαράθεση Λιμεναρχείου και Δήμου Άργους – Μυκηνών για τον αιγιαλό του Κιβερίου

Συμβάν με σύλληψη υπαλλήλου του Δήμου Άργους – Μυκηνών είχαμε σήμερα στο Κιβέρι Άργους κατά την διάρκεια έργων συντήρησης του αιγιαλού.

Αποτέλεσμα να έχουμε στη συνέχεια μια δυνατή κόντρα μεταξύ δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου και του Λιμενάρχη Ναυπλίου Παναγιώτη Κοντού.

Ο συλληφθείς με την διαδικασία του αυτοφώρου τελικά μετά την σύνταξη της δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερος. Για την υπόθεση ο δήμαρχος προέβη σε συνέντευξη τύπου όπου κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό να πάρει θέση και από την άλλη μεριά ο λιμενάρχης με δική του ανακοίνωση αναφέρεται στους λόγους της σύλληψης και στην “παράβαση” του νόμου από τον δήμο.

Σε αυτή την ανάρτηση η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου αλλά και το βίντεο με την δήλωση Καμπόσου.

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Κυρώσεις για παράνομα έργα επί του αιγιαλού – παραλίας και θάλασσας στην περιοχή Κιβερίου Αργολίδας

Σήμερα 30-05-2020 κατά την διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας στην περιοχή Κιβερίου Δήμου Άργους Μυκηνών στελέχη της Υπηρεσίας μας κατέλαβαν επ΄ αυτοφώρω ημεδαπό άνδρα ηλικίας 56 ετών να έχει προβεί σε μη επιτρεπόμενες επεμβάσεις επί του αιγιαλού, παραλίας και θάλασσας βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου κατά παράβαση του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ Α΄285) όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει.

Μετά τον σχηματισμό δικογραφίας, ο ανωτέρω συλληφθείς κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα
Υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερος.

Το Βίντεο με την δήλωση Καμπόσου

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ