Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΚρανιάς: Η Ερμιονίδα δεν μπορεί να περιμένει

Κρανιάς: Η Ερμιονίδα δεν μπορεί να περιμένει

Το πρόβλημα ήταν υπαρκτό και προβλέψιμο από τα μέσα Μαϊου με την επιστολή αγωνίας  του Δημάρχου Ερμιονίδας  Ι. Γεωργόπουλου.

Το νέο θετικό κρούσμα που εμφανίστηκε μια μέρα μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων δείχνει ότι εδώ κάτι δεν πήγε καλά. Πέρα από την δράση των κρατικών αρχών, η οποία τώρα πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική, οφείλει και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM) , που σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχει την ευθύνη της δομής, να αναλάβει τις ευθύνες του.

Από την πλευρά της πολιτείας πλέον δείχνει μονόδρομος η άμεση απομάκρυνση όλων των φιλοξενουμένων, η εκ νέου ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού και της αστυνομίας, η πλήρης, λεπτομερής και διαφανής πληροφόρηση για την κατάσταση και η ιδιαίτερη επικοινωνιακή ενίσχυση των δυνατοτήτων της περιοχής στο εξαγγελθέν πρόγραμμα επικοινωνίας του Υπουργείου Τουρισμού.  

Το πρόβλημα είναι δημόσιας υγείας αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε οικονομικό με απρόβλεπτες συνέπειες για την περιοχή. Ο χρόνος τώρα μετρά διαφορετικά απ΄ ότι λίγες πριν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Η. ΚΡΑΝΙΑΣ

Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ