Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Διαψεύδονται από παντού οι λαοπλάνοι Ναυπλιώτες υβριστές

Αργολίδα: Διαψεύδονται από παντού οι λαοπλάνοι Ναυπλιώτες υβριστές

Απάντηση σε όσους προτρέχει η γλώσσα της διανοίας τους και για μερικά κλικ παραπάνω γράφουν ότι τους έρχεται στο μυαλό δίνει ακόμη και ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών στην αποψινή του δήλωση.

“Δεν υπάρχει κρούσμα από τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου” λέει ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος. Το ίδιο δηλώνεται και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.  Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Μαλτέζος και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης επισκέφτηκαν σήμερα τις δύο νοσοκομειακές μονάδες της Αργολίδας και συνεχάρησαν την διοίκηση και το προσωπικό. Επιβεβαίωσαν ταυτόχρονα ότι μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί κρούσμα στην Αργολίδα.

Δυστυχώς οι κύριοι αυτοί που μας καθυβρίζουν στο Δημοτικό που τελείωσαν δεν έμαθαν ούτε από σεβασμό της κάθε αντίθετης γνώμης , ούτε από κανόνες πολιτισμένης συμπεριφοράς.

Σας παραθέτουμε το υβριστικό σχόλιο που έγραψαν για εμάς και για αυτούς που μας “σιγοντάρουν” εννοώντας τους διοικητές των νοσοκομείων μας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη.

Επίσης παραθέτουμε την αποψινή δήλωση Καμπόσου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ