Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαταφύγιο αδεσπότων ζώων απο κοινού οι δήμοι Επιδαύρου και Ναυπλιέων

Καταφύγιο αδεσπότων ζώων απο κοινού οι δήμοι Επιδαύρου και Ναυπλιέων

Ο Δήμος Επιδαύρου και ο Δήμος Ναυπλιέων κάνουν από κοινού αίτηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς», μέσω της χρηματοδότησης που παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών. 

 

Το καταφύγιο θα γίνει σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Επιδαύρου και θα εξυπηρετεί με τις εγκαταστάσεις του και τους δύο δήμους. 
Θα ακολουθήσει σχετική μελέτη η οποία θα λάβει υπόψη της και την γνώμη της αντίστοιχης επιτροπής που έχει συσταθεί από το Δήμο Ναυπλιέων.

 

Το θέμα τέθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Επιδαύρου της Τετάρτης 26/2: Λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής και υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Το θέμα κρίθηκε κατεπείγον διότι η προθεσμία για την υποβολή των αιτημάτων της πρόσκλησης λήγει στις 28/2/2020 και πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες πληρότητας του φακέλου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ