Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑH διαδρομή της Καρναβαλικής παρέλασης του Άργους την Κυριακή

H διαδρομή της Καρναβαλικής παρέλασης του Άργους την Κυριακή

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης & η Νένα Χρονοπούλου θα παρουσιάσουν την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Άργος, που θα ξεκινήσει την Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 4μμ.

 

Βασίλισσα του Αργείτικου Καρναβαλιού θα είναι ο Γιουσέφ.  Θα υπάρχουν ξυλοπόδαροι με γιγαντιαία φορέματα, το ζευγάρι Μίκυ & Μίνι, η μασκότ.

Η Καρναβαλική Παρέλαση θα ξεκινήσει στις 4μμ.,  από τη συμβολή των οδών Θεάτρου & Δαναού και θα συνεχίσει έως τη συμβολή των οδών Καποδιστρίου & Δαναού.

Στο ύψος του Καποδιστριακού Δημοτικού σχολείου οι ομάδες θα στρίψουν αριστερά με κατεύθυνση προς την Παιδική Βιβλιοθήκη που βρίσκεται στην Παιδική χαρά ¨Δ. Μπόνης¨ στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου & Φείδωνος. Η παρέλαση θα λήξει στη Λαϊκή Αγορά.

Μετά το τέλος της Καρναβαλικής Παρέλασης στις 18:00 θα καεί ο Καρνάβαλος στην πλατεία (μπροστά από την τράπεζα Πειραιώς). Fire Juggling Show!

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η συναυλία με τους LOCOMONDO (στην εξέδρα μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο).

 

Σταθμοί Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με την ΕΟΔ & τον ΕΕΣ Άργους:
• 1ος Σταθμός – αύλειος χώρος του Μπουσουλοπούλειου Γυμνασίου (η πόρτα από την οδό Δαναού θα είναι ανοιχτή) με κλιμάκιο της ΕΟΔ.
• 2ος Σταθμός – μπροστά από το Καποδιστριακό Δημοτικό σχολείο (στην είσοδο του σχολείου από την οδό Καποδιστρίου) με κλιμάκιο του ΕΕΣ.
• 2 άτομα ΕΕΣ με Κινητό Φαρμακείο έξω από το Νέο Δημαρχείο.
• 2 άτομα ΕΕΣ με Κινητό Φαρμακείο έξω από τα Δικαστήρια.
• 3ος σταθμός στον αύλειο χώρο του παλαιού Δημαρχείου, για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν μετά το τέλος της παρέλασης.
 κλιμάκια της ΕΟΔ & του ΕΕΣ θα κάνουν περιπολίες στο χώρο με Κινητά Φαρμακεία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ