Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημέρωση που αφορά τις πληρωμές των παραγωγών πορτοκαλιών από τους Λακωνικούς Κήπους...

Ενημέρωση που αφορά τις πληρωμές των παραγωγών πορτοκαλιών από τους Λακωνικούς Κήπους A.Ε.

Σημαντική ενημέρωση που αφορά τις πληρωμές των παραγωγών πορτοκαλιών , από τους Λακωνικούς Κήπους και υποστηρίζουν δίκαιες και ισορροπημένες πρακτικές.

Οι παραγωγοί πρέπει να λαμβάνουν δίκαιη αμοιβή για την προσπάθειά τους και την παραγωγή τους, εξασφαλίζοντας έτσι τη βιωσιμότητα της αγροτικής κοινότητας και τη συνέχιση της παραγωγής. Όμως όσον αφορά τα ποιοτικά εξαιρετικά υποβαθμισμένα με χαμηλή απόδοση πορτοκάλια που έχουν σταλεί για χυμοποίηση, αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα που επηρεάζει αρνητικά την επιχείρηση, τους παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές.

Είναι σημαντικό το γεγονός για τα απορριφθέντα από την διαδικασία διαλογής πορτοκάλια να διερευνηθεί η αιτία αυτού του προβλήματος και να ληφθούν μέτρα για να αποτραπεί στο μέλλον. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βελτιωμένες διαδικασίες συλλογής, μεταφοράς και αποθήκευσης των πορτοκαλιών, καθώς και πιο αποτελεσματικά συστήματα ελέγχου ποιότητας.

Συνολικά, η ενημέρωση των παραγωγών σχετικά με τις πληρωμές τους και η αντιμετώπιση των προκλήσεων όπως η χυμοποίηση των πορτοκαλιών απαιτεί συνεργασία από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών, των επεξεργαστών και των αρμοδίων αρχών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διατήρηση της ποιότητας και η βιωσιμότητα του τομέα.

H ενημέρωση και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της αλυσίδας εφοδιασμού είναι κρίσιμες για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή, τη μεταφορά και την αποθήκευση των πορτοκαλιών και για τη διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος καθώς και την υποστήριξη των παραγωγών στις πληρωμές τους.

Οι Λακωνικοί κήποι μετά την οικονομική εκκαθάριση που έγινε αποφάσισε τα χρήματα που θα έδινε στους παραγωγούς και αφορούν ΜΟΝΟ τα απορριφθέντα από την διαδικασία διαλογής πορτοκάλια να δοθούν σε κοινωνικό ίδρυμα , με αυτό τον δίκαιο τρόπο προσφέρουν βοήθεια σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Επίσης ευελπιστούν ότι οι παραγωγοί που θα συνεργαστούν στο επόμενο διάστημα θα είναι πιο προσεκτικοί όταν μαζεύονται πορτοκάλια και δεν θα επιτρέπουν να φορτώνονται καρποί που είναι ακατάλληλοι για χυμοποίηση.

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα  ΛΑΚΩΝΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ Α.Ε.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ