Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΣυμφωνία 31 εκ ευρώ μεταξύ Περιφέρειας και ΕΦΕΠΑΕ για τις μμε

Συμφωνία 31 εκ ευρώ μεταξύ Περιφέρειας και ΕΦΕΠΑΕ για τις μμε

Στην υπογραφή συνεπιχειρησιακής συμφωνίας ύψους 31,3 εκατομμυρίων ευρώ -που προέρχονται από το Ε.Π. Πελοποννήσου- προέβη η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).

 

Η συμφωνία αφορά σε προγράμματα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και το τελικό ποσόν αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τα 50.000.000 ευρώ.

“Πρόκειται για μια ‘γερή ένεση’ της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τον ιδιωτικό τομέα” σχολίασε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ενώ οι επιμελητηριακοί φορείς, από την πλευρά τους, εξέφρασαν απόλυτη ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, καθώς -όπως διαπίστωσαν- “όλες οι μέχρι τώρα εξαγγελίες γίνονται πράξη”.

 

Μετεγγράφησαν στο Υποθηκοφυλακείο οι απαλλοτριώσεις για την ΣΔΙΤ των απορριμμάτων

Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή στο Υποθηκοφυλακείο των εκτάσεων που απαλλοτριώθηκαν σε Αρκαδία και Λακωνία, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση των αποριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο μεταξύ, η Περιφέρεια σχεδιάζει δυναμική παρέμβαση στο πεδίο της ανακύκλωσης, σε συνεργασία με τους δήμους, μέσω προγραμματικής σύμβασης.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ