Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΜε δυο ρόλους η Ναυπλιώτισσα Βερόνικα Ηλιοπούλου στην μεγαλύτερη και πιο φαντασμαγορική...

Με δυο ρόλους η Ναυπλιώτισσα Βερόνικα Ηλιοπούλου στην μεγαλύτερη και πιο φαντασμαγορική παραγωγή “The Phantom of the Opera”

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου , έκανε την πρεμιέρα του και στην Αθήνα το διάσημο μιούζικαλ :“The Phantom of the Opera”.

Μετά από 21 sold out παραστάσεις,που σημείωσαν ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο , το μιούζικαλ- υπερθέαμα του Andrew Lloyd Webber φτάνει στο Christmas Theatre, για να μαγέψει και το Αθηναϊκό κοινό.
Η μεγαλύτερη και πιο φαντασμαγορική παραγωγή που είδαμε ποτέ , το musical φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως, με 12.000 παραστάσεις στο Her Majesty’s Theatre του Λονδίνου και παρουσιάσεις σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο, έρχεται από την People Entertainment Group στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theatre,στην μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα.

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή , το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και η τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους”Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων” , ανεβαίνει με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Στην παράσταση συμμετέχουν και Έλληνες ηθοποιοί , τραγουδιστές , χορευτές και μουσικοί.

Συμμετοχή της Ναυπλιώτισσας Βερόνικας Ηλιοπούλους

Στην μεγαλειώδη παραγωγή παίρνει μέρος και η συντοπίτισσά μας ηθοποιός και τραγουδίστρια Βερόνικα Ηλιοπούλου , η οποία κρατάει τον ρόλο της Wardrobe Mistress καθώς επίσης αντικαθιστά και το ρόλο της Madame Giry ,της δασκάλας του μπαλέτου.

Ακόμα ένας ρόλος σημαντικός για την καριέρα της Βερόνικας Ηλιοπούλου που το τελευταίο διάστημα μας έχει κατάπληξη με τις δουλειές της τόσο στην τηλεόραση με τις τηλεοπτικές σειρές όσο και στο θέατρο.

Το “The Phantom of the Opera” παράσταση που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ