Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟι Κώστας Μαλιάτσης Αλέξανδρος Μαλιάτσης και Ηλίας Φουντούλης έρχονται στο Άργος

Οι Κώστας Μαλιάτσης Αλέξανδρος Μαλιάτσης και Ηλίας Φουντούλης έρχονται στο Άργος

Οι Κώστας Μαλιάτσης Αλέξανδρος Μαλιάτσης και Ηλίας Φουντούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Έχουν περάσει 141 επεισόδια Maliatsis Cooking, δηλαδή 6.780 λεπτά, που ο Ηλίας Φουντούλης προσπαθεί να πείσει τον Κώστα Μαλιάτση ότι οι καλόγεροι Νάξου δε βγήκαν από κάποιο μοναστήρι του νησιού, ότι το ξίδι δεν έχει σχέση με το Γαλαξείδι και ότι το χωριάτικο λουκάνικο δεν είναι από κάποιο χωριό.

Και αφού ούτε το ταεκ-βου-ντου δεν έπιασε ούτε η εγχείρηση αλλαγής «φίλου», αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους παρουσία και συμμετοχή κοινού σε όλη την Ελλάδα μαζί με το “νέο αίμα” της παρέας, Αλέξανδρο Μαλιάτση!

Ο τρελός κωμικός Κώστας Μαλιάτσης συναντά το master chef των λογοπαιγνίων Ηλία Φουντούλη και τον πιο… υπερκινητικό κωμικό του πλανήτη, Αλέξανδρο Μαλιάτση, σε μια stand up comedy παράσταση τερ…αστείων διαστάσεων!
Τυχεροί-άτυχοι αυτή τη φορά θα είναι οι κάτοικοι του ΑΡΓΟΥΣ θα τους δουν ζωντανά σήμερα.
Ποιος γράφει στίχους στα ρεμπέτικα; Ποιος θυμάται τις οικογενειακές διακοπές στο χωριό; Πώς θα έμοιαζε ένα πρωτάθλημα μαγειρικής; Γιατί όλα πάνε τόσο αργά στην Ικαρία; Ποιος σκεφτόταν τις διαφημίσεις του ’80; Τι γίνεται στο κυνήγι μανιταριών; Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να αντέξετε;

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
Δύο παραστάσεις:19:30 & 21:30
Προπώληση στο ταμείο του κινηματογραφου 10 ευρώ

Κινηματοθέατρο VALIAPLUS
Αγ.Κωνσταντίνου και Παπανικολάου
Άργος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ