Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠανναυπλιακός: Δεν υπήρξε θέμα χρηματικής εξαγοράς της σφραγίδας, λέει ο Αντωνιάδης

Πανναυπλιακός: Δεν υπήρξε θέμα χρηματικής εξαγοράς της σφραγίδας, λέει ο Αντωνιάδης

Μετά την χθεσινή δήλωση του -πρώην πλέον- προέδρου του Πανναυπλιακού, Γιώργου Ψυχογιού, ότι παραχωρεί την ομάδα στον Χάρη Αντωνιάδη, πολλά ακούσθηκαν για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

 

Σήμερα, ο Χάρης Αντωνιάδης, με δήλωσή του, παίρνει θέση στο ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε κανένα ζήτημα εξαγοράς της σφραγίδας της ομάδας. Oι συζητήσεις έγιναν μόνο μεταξύ των δυό τους, με αντικείμενο να βρεθεί λύση για την καλύτερη πορεία του Πανναυπλιακού.
H δήλωση Αντωνιάδη:
“Ο μόνος με τον οποίον έχει μιλήσει ο κ.Ψυχογιός είμαι εγώ. Όλες οι συνομιλίες μας είχαν αντικείμενο τον Πανναυπλιακό και σκοπό την εύρεση της καλύτερης λύσης για την περαιτέρω πορεία του, αλλά και το καλύτερο για το ποδόσφαιρο του Ναυπλίου και γενικότερα της Αργολίδος.
Επειδή τις τελευταίες ώρες πολλά διαδίδονται, αλλά και δηλώνονται από επίσημα χείλη, ενημερώνω ότι: Ουδεμία συναλλαγή χρηματική, πολιτική ή οτιδήποτε άλλη υπήρξε ή πρόκειται να υπάρξει στην διαδικασία εύρεσης λύσης στα όποια προβλήματα της ομάδος του Πανναυπλιακού.
Ο κ.Ψυχογιός ουδέποτε μου εζήτησε και ούτε βέβαια θα υπήρχε τέτοιο θέμα για “χρηματική εξαγορά” της σφραγίδας της ομάδος του Πανναυπλιακού.
Από εδώ και πέρα ο οποιοσδήποτε εξακολουθήσει να διαδίδει τέτοια ψευδή περιστατικά θα αναλάβει και την ευθύνη των λεγόμενων του.
Χαράλαμπος Αντωνιάδης.”

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ