Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΦιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης του τελευταίου διαστήματος για την διάσωση του Γηροκομείου Ναυπλίου, οι φοιτητές της πόλης ευαισθητοποιήθηκαν με την σειρά τους και οργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

 

Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Πρόκειται για «φοιτητικό αντάμωμα για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου».

 

Χρήστος Ζέρβας

Ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση του Γηροκομείου και τις προσπάθειες που γίνονται, ανέβασε και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χρήστος Ζέρβας, ο οποίος τονίζει τα εξής:

Μην παρασύρεστε απο ορισμένες φωνές οι οποίες θεωρούν οτι το γηροκομείο ξεκίνησε τη λειτουργία του προχθές. Το γηροκομείο για τρεις δεκαετίες παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και μάρτυρες είναι οι τρόφιμοι και οι οικογένειές τους.
Το ποσό για τις υπηρεσίες αυτές είναι πενιχρό σε σχέση με άλλα παρόμοια ιδρύματα. Σε μερικούς θα έπρεπε να γίνει κατανοητό οτι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας δεν πεινάνε, δεν κρυώνουν και δεν έχουν προβλήματα στην παροχή υπηρεσιών υγείας εντός του ιδρύματος και γενικά το πρόβλημα των οικονομικών οφειλών δεν έχει αγγίξει τις υπηρεσίες του ιδρύματος.
Οι εργαζόμενοι έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Με καθημερινή εργασία και αυταπάρνηση έχουν κρατήσει τις υπηρεσίες του ιδρύματος σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Επίσης να πούμε οτι το διοικητικό συμβούλιο που ανέλαβε αποτελείται απο επτά ανθρώπους και οποιαδήποτε πρωτοβουλία σχετικά με το ίδρυμα πρέπει να λαμβάνεται απο το όργανο το οποίο διαχειρίζεται διοικητικά όσο μπορεί βέβαια την τύχη του γηροκομείου.
Είναι τεράστιο λάθος κάποιοι να προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και να αυτοπροβληθούν πάνω στις”πλάτες”του γηροκομείου γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.
Ας εργαστούμε λοιπόν, όπως συμφωνήσαμε απρόσκοπτα και συλλογικά τιμώντας ο καθένας τη θέση και την ευθύνη που ανέλαβε.»

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ