Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓ’ Εθνική: Η αβεβαιότητα εξακολουθεί στον Παναργειακό... (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Γ’ Εθνική: Η αβεβαιότητα εξακολουθεί στον Παναργειακό… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναργειακού που έγινε χθες το βράδυ, δεν προσέθεσε τίποτα νεώτερο ως προς το μέλλον της ομάδας.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:  

 

Το σίγουρο είναι οτι ο Θανάσης Τσιόδρας και ο Νίκος Ανδρής δεν το βάζουν κάτω, εξακολουθούν να το παλεύουν να βρούν χρήματα για να ολοκληρώσει την χρονιά η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Λίγος κόσμος και πάλι –περίπου 30 άτομα- αλλά απλοί φίλαθλοι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν παραπάνω από ότι ήδη προσφέρουν, βρέθηκαν σε αυτή την συνάντηση. Η συζήτηση περιεστράφη και πάλι σε θεωρητικές προσεγγίσεις, όπου μόνιμη κατάληξη είναι να βγουν στην πόλη να μαζέψουν χρήματα!

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και χειροτερεύει από το ότι με 30-40 εισιτήρια στους αγώνες δεν είναι δυνατόν να συντηρηθεί ομάδα στην κατηγορία…

Μετά από 2 σχεδόν ώρες συζητήσεων, αποφασίσθηκε να καταβληθεί τις επόμενες δύο ημέρες μια ακόμη προσπάθεια να βρεθούν χρήματα και να ξαναγίνει συνάντηση-ενημέρωση για τα αποτελέσματα.

Πάντως, η προσπάθεια είναι να βρεθούν τα χρήματα ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει την χρονιά και να αρχίσει η ριζική ανασυγκρότηση από την Α1 Αργολίδας. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξουν περικοπές στην μισθοδοσία και άρα να αναζητηθούν περισσότεροι ντόπιοι να αποκτηθούν στην τωρινή μετεγγραφική περίοδο. Οπότε, είναι άγνωστο και ποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν από όσους συμμετείχαν ως τώρα.

Και να θυμίσουμε πως έρχεται την επόμενη Κυριακή 5 Ιανουαρίου ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ