Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΗ Τρίπολη τιμώμενη πόλη στη Έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019

Η Τρίπολη τιμώμενη πόλη στη Έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019

Συνάντηση εργασίας είχε  στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης με τον πρόεδρο της HELEXPO-Δ.Ε.Θ. κ. Αναστάσιο Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και το γενικό διευθυντή της ΔΕΘ, Αλέξη Τσαξιρλή, με αντικείμενο την διεθνή τουριστική έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 στην οποία η Τρίπολη είναι τιμώμενη πόλη.

 

Πρόκειται για την κορυφαία κλαδική έκθεση που με συνέπεια αποτελεί τα τελευταία 35 χρόνια ουσιαστικό θεμέλιο για το ελληνικό τουριστικό επιχειρείν. Στην έκθεση αυτή φιλοξενούνται εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς και δίνεται η ευκαιρία στην Τρίπολη να προβάλλει δυναμικά τον Δήμο.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οργάνωση και προβολή του Δήμου Τρίπολης, ως τιμώμενη πόλη στην Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί 8 με 10 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έδωσε συνέντευξη στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM σημειώνοντας ότι «αποτελεί τύχη και ευθύνη η συμμετοχή μας στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2019 ως τιμώμενη πόλη για ενίσχυση της προβολής και της επισκεψιμότητας της Τρίπολης».
Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και τόνισε ότι: «η Τρίπολη δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο για τι ο ρόλος για την απελευθέρωση του Έθνους υπήρξε καθοριστικός», και πρόσθεσε πως έχει ξεκινήσει προετοιμασία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τους υπόλοιπους δήμους και με φορείς της Αρκαδίας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ