Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΑγιασμό των Προσκόπων του Άργους και ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο προσκοπικά παιχνίδια

Αγιασμό των Προσκόπων του Άργους και ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο προσκοπικά παιχνίδια

Ένα Σαββατοκύριακο γεμααααάτο προσκοπικά παιχνίδια, κουίζ και γνώσεις που μοιράστηκαν στο ηλιόλουστο και καλοκαιρινό Άργος και φυσικά με τον καθιερωμένο Αγιασμό των Προσκόπων του Άργους (βλέπε 1ο Συστημα και Ε.Π.Π. Άργους).

Το open day του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων ανέτειλε και στο Άργος το πρωί του Σαββάτου με τους Προσκόπους της Ομάδας σε ρόλο δημοσιογράφου να επισκέπτονται τα καταστήματα και όχι μόνο της πόλης μας και να θέτουν προσκοπικά κουίζ και ερωτήσεις.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα χαρτιά και τα στυλό έδωσαν τη θέση τους σε κορίνες και μπάλες και ένα ξέφρενο παιχνίδι με καλεσμένη όλη την πόλη ξεκίνησε στη πλατεία της Λαικής Αγοράς. Όλα αυτά μέχρι ο ήλιος να χαθεί στα βάθη του δυτικού ορίζοντα όπου τη σκυτάλη πήρε η μεταμφιεσμένη προσκοπική μας Λέσχη.

Ένα ταξίδι στο χρόνο στο μυστήριο και στη περιπέτεια. Μια χρονομηχανή μας ταξίδεψε στον 18ο αιώνα με πειρατές και με ξόρκια που έπρεπε να βρεθούν για να λυθεί η κατάρα. Η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο!..

Η επομένη ημέρα μας (η σημερινή δηλαδή) ο Αγιασμός θα σηματοδοτούσε και επίσημα την έναρξη της προσκοπικής μας χρονιάς που ήδη έχει ξεκινήσει. Μια εστία γεμάτη Προσκόπους , τοπικούς φορείς, γονείς και φίλους της Προσκοπικής Κίνησης δημιούργησαν ένα όμορφο κλίμα με ευχές και προσδοκίες για ακόμα μια γεμάτη και επιτυχημένη προσκοπική χρονιά!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ