Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒΙΒΑΡΙ: "Δεν δώσαμε διότι δεν μας ζητήθηκε" λέει ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός...

ΒΙΒΑΡΙ: “Δεν δώσαμε διότι δεν μας ζητήθηκε” λέει ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Βιβαρίου

Θέμα φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί με καταβολές οικονομικής βοήθειας από κατοίκους προς το ΚΤΕΛ Αργολίδας προκειμένου αυτό να αυξήσει τα δρομολόγια του προς τον άξονα Δρέπανο, Βιβάρι, Κάντια. Κάποιοι είπαν ότι ο Σύλλογος Βιβαρίου δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα για οικονομική βοήθεια. Έτσι ο Σύλλογος με την κατωτέρω ανακοίνωση θέλει να ξεκαθαρίσει την θέση του…

Ανακοίνωση του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Βιβαρίου

Μετά από τις αβάσιμες και ανυπόστατες πληροφορίες που έφθασαν στα αυτιά του συλλόγου μας , περί μη καταβολής (βοήθειας) χρημάτων , για να συνεισφέρουμε και εμείς για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για Ναύπλιο – Δρέπανο – Βιβάρι – Κάντια , αισθανόμαστε την ευθύνη, αλλά και υποχρέωση,  ως Σύλλογος να διατυπώσουμε τις θέσεις μας , προκειμένου να διαφωτίσουμε κάθε ενδιαφερόμενο και κάθε συντοπίτη μας, αλλά και για να συμβάλουμε στην αποκατάσταση της αλήθειας .

Σας ενημερώνουμε λοιπόν οτι :

Ουδέποτε μας ζητήθηκε είτε γραπτώς , είτε προφορικώς καμία βοήθεια από τον Σύλλογο μας, για να συμβάλουμε και εμείς σαν Σύλλογος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με απώτερο σκοπό , τα επιπλέον δρομολόγια για τα χωριά μας !!!

Πιστέψτε μας, εάν μας είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο θα είχε επιλυθεί άμεσα αυτό το ζήτημα από πλευράς μας , συνεισφέροντας γι αυτό και ο Σύλλογος Βιβαρίου !!!
Όπως κάνουμε άλλωστε σε οτιδήποτε χρειάζονται τα χωριά μας άμεσα !!!!
Θεωρούμε επίσης οτι τέτοιου είδους διαστρεβλώσεις της αλήθειας είναι πέραν από κάθε λογική και προσβάλει όλα τα μέλη του Συλλόγου μας !!!

Στα 22 χρόνια ύπαρξης του Συλλόγου μας ποτέ δεν μας έχει ζητηθεί κάτι χωρίς να υλοποιηθεί από πλευρά μας για το καλό των συντοπιτών μας !!!
Έν κατακλείδι καλούμε τον υπεύθυνο όλης αυτής της διαστρέβλωσης της αλήθειας , να ζητήσει δημόσια συγνώμη !!!

Υ.Γ Για όποιον έχει διαφορετική άποψη ας μας προσκομίσει κάποιο έγγραφο που μας ζητήθηκε κάτι τέτοιο ή έστω ποιός το είπε λεκτικά σε ποιόν ;;;

Έκ του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Βιβαρίου

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ