Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέο Δ.Σ. και οι στόχοι της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

Νέο Δ.Σ. και οι στόχοι της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, όπου έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

 

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι: Γιώργος Κόνδης (Πρόεδρος), Θεοδόσης Σπαντιδέας (Αντιπρόεδρος), Γκέλη Ντηλιά (Γραμματέας), Κατερίνα Παπαδριανού, Γιάννης Σαρρής, Γεωργία Τζαμαλούκα, Μαίρη Παναγιώτου, Γιώργος Μουσταΐρας (μέλη).

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Ένωσης:

Αναπτύχθηκε ένας καλός και διεξοδικός διάλογος στη βάση των ενημερώσεων για την πορεία της Ένωσης το 2019 και κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της, ενώ στο τέλος της συνάντησης εκλέχτηκαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2020-2022.

Συγκεκριμένα:
1. Θα γίνει προσπάθεια οργανωτικής ανάπτυξης μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε να διευκολυνθεί η σχέση της Ε.Σ.Λ.Α. με άλλους φορείς.
2. Καλούμε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους να ενισχύσουν τις προσπάθειες της Ένωσης για την ανάδειξη του πολιτισμικού δυναμικού και δυναμισμού της Αργολίδας. Χωρίς την προσωπική συμμετοχή αδυνατεί η συλλογική εκπροσώπηση. Η επίκληση της ιδιότητας του μέλους της Ε.Σ.Λ.Α. χωρίς συμμετοχή είναι πράξη εγωιστική και αντιβαίνει βασικούς κανόνες ευγένειας και ευπρέπειας που αποτελούν την πεμπτουσία του Πολιτισμού.
3. Θα επιχειρηθεί ανάπτυξη των σχέσεων με αντίστοιχες Ενώσεις ή Συλλόγους καθώς και με εκείνες που ήδη έχουν ξεκινήσει κυρίως με τοπικές βιβλιοθήκες στην Πελοπόννησο. Ταυτόχρονα, θα φροντίσουμε μια περισσότερο οργανωμένη σχέση με τα σχολεία της Αργολίδας.
4. Κατατέθηκαν προτάσεις παρουσιάσεων των συγγραφέων και του έργου τους για το πρόγραμμα των επόμενων μηνών, λαμβάνοντας υπόψη αιτήματα που ήδη έχουν διατυπωθεί στην Ένωση. Επίσης κατατέθηκαν προτάσεις για την διοργάνωση τιμητικών εκδηλώσεων για την πορεία και το έργο ανθρώπων με μεγάλη προσφορά στα Γράμματα και τις Τέχνες».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ