Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠροετοιμάζουν δράσεις στην Περιφέρεια για την οδική ασφάλεια

Προετοιμάζουν δράσεις στην Περιφέρεια για την οδική ασφάλεια

Η διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, με στόχο την οδική ασφάλεια και γενικότερα την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής, περιλαμβανόταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν σε συνάντηση που έγινε στην Τρίπολη, ανάμεσα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγ.Νίκα και τα προεδρεία των σωματείων εκπαιδευτών οδηγών.

 

Οι εκπαιδευτές, από κοινού με την Τροχαία και τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας, θα επεξεργαστούν ένα σχέδιο για τις πιο πάνω δράσεις, το οποίο θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί.

▪️Στην ίδια συνάντηση, παρουσία και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθού, τέθηκαν τα θέματα της ταχύτερης έκδοσης των αδειών ικανότητας οδήγησης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και θέματα που αφορούν στους εξεταστές.

Τέλος, χθές Παρασκευή ο κ.Νίκας, υπέγραψε απόφαση με την οποία επεκτείνεται μέχρι και τις 30 Απριλίου 2020 -ξεκινώντας από την 1η του Οκτωβρίου-, η δυνατότητα διενέργειας, με έναν εξεταστή, των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, αλλά και αυτών που επεκτείνουν τις κατηγορίες της άδειας οδήγησής τους, όπως και των ηλικιωμένων που θέλουν να ανανεώσουν την ισχύ της.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ